About

ABOUT JOSEFINE

MEEEEnu

Jag är en person som ständigt vill utvecklas, lära mig nytt och möta nya utmaningar. Ser mina dagar likadan ut så tröttnar jag ganska fort. Jag vill att det händer saker omkring mig då jag är väldigt driven och framåt och har gärna flera bollar i luften. Känner du igen dig?
En av de viktigaste sakerna i livet är att hitta balansen, att ha en bra kombination av träning, kost och vila. Men även i att leva i nuet och sträva mot framtida mål. Det är inte alltid lätt, men har man för mycket av det ena så har man i många fall för lite av något annat. Jag vill här hjälpa dig att höja ditt välmående och din hälsa.

”Do something today that your future self will thank you for!”
Me – 
  • CrossFit
  • UCLA Extension – Fitness Instruction certificate
  • UCLA Extension – Real Estate certificate
  • Licensierad Eleiko Personal Trainer
  • Associate degree in accounting

Min stora passion är träning och jag lever för att kunna inspirera och hjälpa andra människor till en hälsosammare livsstil. Jag är därför utbildad PT och vill genom min blogg dela med mig av tips och råd till en hälsosammare livsstil gällande träning och kost. Jag har ett brinnande intresse för CrossFit och mitt mål är att utvecklas till en framgångsrik athelet. I januari 2016 flyttar jag till Los Angeles för att studera ett certificate i Real Estate.

”Live Your Dream!”

Mitt Personliga mål:

Mitt mål i mitt liv har alltid varit att känna lycka varje dag, att kliva upp ur sängen och längta efter att börja jobba. Att trivas med mig själv, min kropp och livet jag lever. Att vara fysiskt, emotionellt och mentalt stark är alla delar som är viktiga för att må bra. De påverkar varandra väldigt mycket, mer än vad man tror och därför något jag arbetar med att ständigt utveckla och ha en balans i mellan.

”Love Yourself – Love Your Life””
Mitt Mål gentemot dig:

Jag vill coacha, inspirera och hjälpa dig med hur du kan göra för att nå din fulla potential i ditt liv och leva varje dag fullt ut. Du ska varje dag känna lycka av att vakna upp till en ny dag med nya möjligheter. Precis som jag gör eftersom jag varje dag har möjligheten att påverka och skapa positiva vanor och en sund livsstil hos just dig.

”Create the best version of yourself!” 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *