GOOD NEWS

Dåligt med uppdatering här då jag har varit väldigt stressad de senaste dagarna. Förra veckan var det så mycket, så mycket i skolan men även så mycket som hände runt omkring mig så jag kände enormt mycket stress!
Jag hittade en bil så en kompis följde med mig och köpte den i fredags, en liten Mini Cooper. Den är lila och manuell, jag är så glad! Äntligen har jag en bil vilket gör mitt liv i LA lättare.
I lördags löste sig även allt md parkering och rum, jag fick en parkeringsplats till bilen och ett större rum som jag ville, vilket jag är otroligt glad och tacksam över. Jag bor nu i en suite vilket är ett större dubbelrum, jag har stor golvyta och en fantastisk utsikt. Allra helst utsikten är jag glad över! Jag ser ut över campus och bergen, Royce hall och Powell library och just nu är bergen snötäckta vilket är magiskt!

Så igår var dagen då jag kunde andas ut och allt verkligen släppte, jag kände mig så lättade trots att jag har min första midterm i den svåraste kursen på imorgon. De kändes ändå så skönt att landa i allt annat runt omkring och nu bara kunna fokusera på att plugga inför den. Lycka!

Jag älskar även min lilla bil, så igår var jag bara tvungen att åka till LAB och överraska Yumi och alla andra. Hon blev så glad när jag kom och ännu mer glad och förvånad när jag visade min bilnyckel! Yay! Mission completed – tillbaka till  LAB nu för hård träning och att nå mina mål! Jag ska bara göra min midterm imorgon, sen börjar jag där igen.
Så det har varit en händelserik och stressande vecka med mycket nytt. Det känns bra och skrämmande men jag är så glad att jag har så många fina människor omkring mig som hjälper och stöttar mig!

Stort grattis till min älskade morfar som fyllde 80 år i söndags! Jag hoppas du hade en fin födelsedag, jag önskar jag kunde varit där och firat den med dig! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *