SUNDAY

Det är väldigt regnigt och kallt ute idag igen, så just nu sitter jag under täcket i min säng och försöker plugga. Det är alltid skönt att förbereda sig för kommande vecka på söndagar. Jag kollar över vad som behöver göras i form av uppgifter, läsning osv.

Jag brukar även reflektera över veckan och hur den har varit. Vad har varit bra, mindre bra och vad kan jag ändra på. Jag är en person som reflekterar och tänker väldigt mycket. Ibland är det bra och vid andra tillfällen så är det mindre bra. Jag gillar även att ha rutiner, en vardag med rutiner då mår jag som bäst. Att jag vet när jag ska träna, äta, plugga och sova. Det låter som ett ganska tråkigt liv, jag vet, men jag mår bättre om min dagar har någorlunda struktur.

Jag var i Tucson Arizona igår och hälsade på en vän och han fru som jag känner genom en gammal kollega, som även coachar mig en hel del. Hans bror, Mike är personlig tränare och body builder, så han visade mig runt i Tucson, vi kollade på lite olika gym, där han jobbar nu, där han tränar och där han tränade och jobbade tidigare. Vi pratade även en hel del träning, body building och han visade mig några tjejer som han tränat och hjälpt inför tävling. Det är alltid så roligt att träffa nya människor och höra vad de har gjort och vad de gör.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *